Fisher Klíma Webáruház

KIOTO SOLAR

A Kioto napelemek messze felülmúlják az európai piacon jellemző legmagasabb minőségi elvárásokat, mert a legmodernebb teljesen automata gyártó sorokon készülnek és kizárólag csak Ausztriában. A napelemek egy speciálisan kifejlesztett sarok védett vízelvezetős, dupla falú alumínium kerettel vannak ellátva, amelyek tökéletesen alkalmazhatók a különböző tartószerkezetekhez. Ezek a teljesítmény- és hozam optimalizált napelemek kiválóan használhatók a hálózatra kapcsolt rendszerekhez.
 
A KIOTO SOLAR termékeket keressék a webshopunkban!
 
A KIOTO termékek előnyei
 
- 12 év teljeskörű termékgarancia és 25 év lineális teljesítménygarancia
- Nagy terhelési alkalmasság (5400 Pa) kis terméksúlynál is (20 kg alatt)
- Legjobb minőségű európai alapanyagokból készül
- Vízelvezető és sarokvédett keret kialakítás műszaki biztonság, rugalmasság és homogén dizájn
- Optimális gyengefény alkalmasság magasabb hozamhoz
 
Miért jó a napenergia?
 
- A napelem rendszer alkalmazása bárhol lehetséges, környezetbarát módon villamos energiát termelhetünk az addig kihasználatlan tetőfelületek beépítésével.
- A nem megújuló energiaforrások (a kőolaj, a földgáz és a szén) mennyisége folyamatosan csökken, ára pedig épp ezen okok miatt emelkedik. Amellett, hogy ezek az energiaforrások egyre drágábbak, használatuk a környezet romlásához vezet.
- A Nap megújuló energiaforrás, mivel a Nap sugárzása kifogyhatatlan belátható időn belül, így a napelemes technológia forrása ingyenes. A napenergia meghaladja bármely más ismert energiaforrás lehetőségeit. A fotoelektromos napenergia rendszerek egy olyan innovatív technológiát képviselnek, amely igen gazdaságos és alternatíva a hagyományos energiahordozók mellett, használatával csökken a CO2 és egyéb szennyezőanyagok kibocsátása, javítja életminőségünket.
- A napenergia ma már mindenki számára elérhető, kiforrott csúcstechnológia, amely csökkenti villamos-energia költségeket és az áramszolgáltatónak való kiszolgáltatottságot.
- Egy óra alatt annyi napfény éri a Földet, amennyi biztosíthatná a teljes bolygó egy évi energiaszükségletét.
- A napelem rendszerek moduláris felépítésének köszönhetően az egyéni igényeknek megfelelően rugalmasan tervezhetők, ill. minden esetben az egyéni fogyasztáshoz mérten lehetőség van a műszaki és költség szempontból legideálisabb megoldás megtalálására
- A hálózatra kapcsolt napelemes rendszerben a visszatáplált energiát, oda-visszamérővel mérjük, így lehetőség van arra, hogy a nyáron megtermelt energia többletet télen hasznosítsuk, amennyiben a helyi áramszolgáltatóval szerződést kötünk. Hőenergiát termelő napkollektorok esetén ilyen lehetőség nincs.
- Egy napelem átlagos életkora 25-30 év. Ennyi idő alatt minimum 4x visszatermeli azt az energiát, melyet a gyártása igénybevett.
- Nem mellékes tényező, hogy olyan helyeket is el lehet látni napelem segítségével villamos energiával, ahol nincs mód a hálózat kiépítésére.
- A napelem rendszerek ma már elérhetőek a lakosság számára, a megtérülési idejük 6-10 év.
- Mindkét technológia, a monokristályos, ill. polikristályos napelemek egyaránt kimagaslóan hosszú - 25 év - garanciaidővel rendelkeznek.
- Napelem rendszer telepítését követően karbantartásra nincs szükség, nincsenek mozgó alkatrészek, a napelem modulok teljesítménye állandó és stabil.